AW i Örebro

För nån månad sen så ringde en kille från Kinnarps i Örebro och sa att dom skulle ha en After Work med inbjudna kunder. Han berättade att han följt programmet och gillade det jag gjorde😀, så nu tänkte han fråga om jag skulle vara intresserad av av fixa maten och samtidigt berätta lite om mig själv och resan i mästerkocks köket. Så klart var jag de 👊, jag kommer ju nästan från Örebro så det blir ju lite som att gigga på hemmaplan🤗. Han trodde att det skulle bli ca 50-60 personer och att det var väldigt begränsad matlagningsmöjlighet då dom saknade kök helt!😳😳… Tänkte hur tusan skulle jag få till det här utan kök🤔, men sa att jag skulle lösa det på nåt sätt ! Ju närmare vi kom eventet ju mer och mer nervös blev jag och inte blev det bättre när deras VD ringer och säger att hon inte har en aning om vem jag är eller vad jag gjort för hon har inte sett ett ända avsnitt av programmet. Sen tillägger hon att det inte blir 60 pers som kommer utan mer troligt ca 90 !!!!😳, Aj nu blir det huvudverk för Gillis! Hur ska jag lösa det här nu? Det är bara jag och Emil som skulle jobba med det här eventet men känner att det kommer bli lite tight på 2 man så jag ringer min gode vän Peter , berättar upplägget med hela AW, vi kommer fram till att vi kör en Pulled pork på hans stora stekhäll tillsammans med en vegetarisk rätt 👍👊… snacka om street food när vi kör maten ute på gatan 😂, men det blev grymt bra och gästerna var mer än nöjda🙏, vi servera ca 200 mini tacos den kvällen 💪.. lämnade Örebro trötta med samtidigt väldigt glada! Tack kinnarps Örebro för att ni valde oss😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *