Fantastisk helg!

Lämnade Stockholm i fredags vid 11:30 tiden, ville vara i Jönköping så jag skulle hinna med att ta en bit mat hos Hassan innan jag började jobba hade jag tänkt. Men redan efter Södertälje tog det tvärstopp och där satt jag nästan i 1.5 timme innan det släppte, och helt plötsligt visste jag inte om jag skulle hinna ner till kl 16:00. Jo lite sen blev jag tyvärr, men det var bara att ställa sig i köket och se så söt man bara kan göra =).. Att stå och jobba på resturang Kapris var hur roligt som helst, och matgästerna var helt magiska, så trevliga och snälla människor det finns i Jönköping! Och Hassan var en grym värd, och hans resturang Kapris är absolut värd ett besök om ni har vägarna förbi. Och man vet aldrig om inte jag dyker upp vid ett senare tillfälle ………..

Efter vi jobbat klart så tänkte vi att vi skulle göra stan! Vi tog en riktig ordentlig barrunda och gick från krog till krog, och överallt var Jönköpingsborna helt underbara. Ska jag flytta nån gång så ligger Jönköping väldigt bra till då både dom som bor där och staden är helt fantastiska!

På lördagsmorgon bar det iväg till Vaggeryd för att jobba lite. Vi skulle göra ett matjobb åt Vaggeryds komun. Det vi skulle bjuda Vaggeryds borna på var vegetariska fajitas med en Fetaostcreme till. Jag börjar skära upp lite morötter och blir ganska överraskad när jag lyfter blicken och ser att det står säkert ett 70-80 tal personer gamla som unga och observerar minsta rörelse man gör! Samtidigt är ju det skitroligt för att så många har kommit för att få se oss. Efter att serverat nånstans mellan 250-300 fajitas så känner man sig ganska mör men samtidigt jätte pepp…

På söndagen var jag och Emil på en kurs! Vilken undrar ni?…. Kika in här imorgon så får ni se var vi varit……PUSS PUSS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *