Födelsedag med mitt ❤️…

Min fru har fyllt år och det måste ju firas 🥂😀. Börjar alltid med lite sång och frukost på sängen 😘

Alltid lika svårt att hitta presenter 🤔, köpa nåt för att bara köpa nåt har vi ju liksom kommit förbi på nåt sätt. Då tänkte att jag måste hitta på nåt annat som hon gillar. Det är ju alltid trevligt att komma ut å äta nåt gott å ta nåt trevligt att dricka till🥂 så jag bokade bord på Vassa eggen som är en resturang som har en väldigt trevlig meny och en lokal som passar mig . Av nån anledning så tog jag med mig barnen , trodde väll nånstans att de skulle va mysigt med hela familjen 🙄. Efter 20 min så börjar dom vända å vrida på sig å frågar om vi ska stanna länge till …. maten har inte ens beställt 😖! Vi sitter med ett glas champagne och några ostron framför oss! Min fru böjer sig lite fram å frågar varför vi har barnen med oss😆 , mitt svar blir -för jag trodde du ville det och att de kunde ju vara mysigt med hela familjen! Borde ju lärt sig efter 5000 middagar att dom inte tycker det är speciellt mysigt utan hellre varit hemma med morfar eller hemma hos nån kompis😎, så in och ner med maten fram med notan .. hoppsan 3000kr 😬!
Vi fick ju alla fall njuta 🙄. Väl hemma då var det ju dags för ungarna i säng🙏😜. Vi gjorde varsin irish coffee och tände öppna spisen , äntligen lite lugn och ro😉…

Grattis älskling ❤️😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *