Herrmiddag, fotbollscup, Tegelbacken …..

I fredags var jag på herrmiddag hos en vän. När jag sökte till Sveriges mästerkock 2016 så träffade jag i kön 2 sköna lirar, Peter och Christian och dom har precis som jag har ett stort intresse för matlagning, så blev att vi pratade en hel del och märkte att vi hade flera saker gemensamt. När jag kom ut med mitt förkläde så stod både Peter och Christian och lagade mat för fulla muggar! Man var ju uppe i det blå när man gick där med sitt förkläde, stolt som en tupp😜! Ville ju inte störa mina nyfunna vänner så jag vinka lite lätt adjö och vi sa att vi kan höras på telefon, då säger Peter – Vi ses i Gävle😎!…

Sen hördes vi inget mer förens jag checka in på hotellet i Gävle och dom sa att det varit nån som frågat efter mig!🤔 mycket riktigt så va de Peter!
Skitkul🙏, dessvärre så gick inte Christian vidare.

Christian bor här i Stockholm och Peter bor i lindköpingstrakten. Vi träffas ibland å kör en matlagningskväll med mycket dryck till😁, det är alltid lika trevligt 💪.

Fotbollen är i rullning 💪⚽️. I söndags åkte vi ner till Eskilstuna och deltog på en cup! Vi spelade 3 matcher och vann 3🍾🏆🥇..
Grabbarna spelade väldigt fin fotboll och var överlägsna i alla 3 med en målskillnad på 22-3 Vädret var strålande ☀️ för att sen 🌧 såklart blev det även ☃️❄️… som vilken svensk vår som helst 😂

Mitt pris i Efter Stängning var att få sätta en egen rätt på Markus resturang Tegelbacken och även vara med en kväll där .
I måndags var det dags! Nervös som fan rent ut sagt😬 så kom jag dit runt 11, för att Sätta igång. Med preppet! Måste ge Markus personal det högsta man kan ge i betyg 🏆👌🏼.. så oerhört proffsiga och sjukt trevliga ! Hela resturang är ju väldigt trevligt inredd , man känner sig verkligen välkommen som gäst 🙏 och maten är ju som om Gud själv gjort den … med Markus hjälp 😜
Helt galet trevlig kväll jag sent kommer glömma😘😘

Vad vi åt ??….. håller lite på menyn 😜😜❤️😘

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *