Jönköping ikväll!

Idag fredag så ska jag ner till Jönköping! Kommer ni ihåg Hassan från förra årets Mästerkock?, det var han som var skräddare men sen efter programmet sadla om till krögare. Idag driver han en resturang som heter Kapris! Just kapris va en ingrediens som han glömde i en utmaning, och det var just det som gjorde att han fick lämna Sveriges mästerkock 2016… note to me! Glöm inga ingredienser !!!!!!! 

Ikväll så dyker både jag och fantastiska Othilia upp på resturang Kapris och gör ett gästspel på hans AW, AfterWork.. vi kommer finnas där mellan 16:00 till 18.00 så är ni i närheten så måste ni titta förbi. Utlovas bra mat och dryck samt väldigt trevlig personal .. speciellt 2 personer =) !!!

Igår kväll så lagade jag en otroligt enkel med helt galet god pasta! Innehöll väldigt få ingredienser men blev grymt ihop. Korven var smaksatt med parmesan och mejram, den var magisk. gjorde en pastasås till som jag smaksatte upp med chilli,vitlök och parmesan . När man har haft det fullt upp som vanligt blir en sån här rätt med ett glas rött till ett perfekt avslut på en torsdag…. PUSS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *