Mina egna grillsåser 🙏❤️..

Helt sjukt! till första juni så kommer mina egna grillsåser. Jag älskar att grilla , jag grillar väldigt mycket och jag grillar faktiskt året om😜. Det är ju nåt visst med grillat eller hur?. Så va skulle inte passa mer att göra mina egna såser nu till den här sommaren ?😎

Jag måste passa på att tacka min gode vän Eric som har varit en grym inspiration , Eric som var med i mästerkocken är en grym entreprenör som har många järn i elden , det var i ett av våra samtal som han tyckte att jag som är så grill intresserad och duktig på såser borde släppa mina egna …när han sa de kändes det självklart! Det lät ju som det skulle vara perfekt för mig🤗. Mycket jobb mycket slit och lite huvudvärk 😖… men nu är allt klart !🙏
Kommer 3 olika såser. 2 grill och 1 salsa! Kommer berätta mer om dom olika såserna här på bloggen samt släppa lite recept med dom 😉.. Hur får man tag på dom? Jo det kommer att komma en e-handel som man ska kunna länka från bloggen och även från mitt Instagram. Det är under arbete än.
Sen jobbar jag på lite olika butiker främst i Stockholm men även i lite andra städer . Så håll ögonen öppna 😉.. gillis såser gör grillandet enkelt😘❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *