Mitt nya kök ….

När vi flyttade in i huset så var köket ca 18 år! Men pengarna fanns inte för att byta ut de helt då allt gick till själva huset 🤗, var inget fel på köket i sig men en lite uppfräschning skulle vara trevligt tänkte vi. Så vi for till Ikea för att titta på nya luckor och Bauhaus för ny bänkskiva, och samtidig beställde vi nya vitvaror! Så de blev som en lite light renovering 😀👍..

Nu har vi bott här i lite mer än 8 år! Nu har köket gjort sitt och det var dags att byta ut allt ihop! Jag skulle få mitt drömkök .. alltså bara mitt kök, där jag kan njuta av det varje dag … vilken dröm❤️🙏
Valet föll på ett kök från Electrolux så klart 😜, har alltid älskat deras produkter , det kan ha att göra med att jag jobbat med deras grejer i snart 20 år🤔. Tidigare hade vi 2 bord! Ett som vi satt bara med familjen och ett lite större i matrummet bredvid. 2 bord är ju ganska onödigt då man väldigt sällan utnyttjar matrummet , så jag valde en modell större köksö istället 😜🙏… bra val! 2 ugnar en med Sous vide såklart med den tillhörande vaccmaskinen , kyl med kolsyrat vatten , frys med en ismaskin + en häll av den större modellen med 6 Zoner , fläkt som är 120cm bred!….

Älskar köket ❤️

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *