Möhippa!…❤️

För ett tag sen så fick jag förfrågan om att göra maten till en möhippa. Tyckte de lät skitkul ! Stå där och laga mat till ett gäng tjejer som är glada å på lite festhumör 👍. Dom önska sig en 3 rätters och dom skulle vara 10st. Dom hade lite önskemål om menyn , inga konstigheter utan bara att dom ville ha kalv till huvudrätt och nåt med choklad till efterrätt. Kände mig inte nervös eller osäker på maten allt frid och fröjd. Men dagen innan blev ja nervös som fan och tänkte vad är det jag gett mig in på 😱? Hon som skulle gifta sig visste inte om att jag skulle befinna mig i köket när hon kom hem, hade fått höra att hon inte följt programmet direkt 😬, kunde ju blivit rätt stelt om hon undra vad de var för kille som välkomnade i köket … minuterna innan dom skulle komma stod jag å svettades som ett djur och inget starkt och dricka hade ja heller 😝… trodde ett tag att ja skulle svimma 😜. Men min oro var helt onödig för dom var så rara och snälla ❤️  Det var lite tufft med all mat , 2 olika stekgrader på köttet en skulle ha fisk så det blev en väldigt massa moment i matlagningen som tog mer tid än jag trodde😅. Men det var verkligt skitroligt att stå för i köket å leverera 30 st tallrikar som jag mer eller mindre var väldigt nöjd med 👍

Och sällskapet var mer än nöjda, renskrapade tallrikar brukar vara ett väldigt gott betyg🙏..
Trevliga tjejer trevlig kväll ..

Tack!😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *