Ons 12 juli ..

Helgerna går dom bekant väldigt fort 😊.. i fredags så hade vi ett par vänner över på middag vilket var grymt trevligt ! Självklart så vart det lite grillat några sköna drinkar 🥂..
På lördagen så var de bara att göra sig redo för 90″talsparty som var på söder här i Stockholm , kommer också va i 3 ytterligare städer👍. Vädret va väll så där men vi stod under tak så vi ska inte klaga 😊.. de här är ju musik som var inne när jag var ung och club hoppa 😜..tycker den är minst lika bra idag om inte bättre 🤔, kan ju kanske bero på alla trevliga minnen man har. Träffa en himla massa trevligt folk inne på stället ! Bland annat Ala som kom 2:a i mästerkocken 2013 eller 2014 🤔.. grymt trevlig och lika snygg i verkligheten som på tv 😁..
Beställningarna på såser börjar trilla in så det är jävligt kul 👍! .. så dagarna går åt att packa och skicka paket . Event jobben kommer också i jämn takt så den här sommaren kommer gå åt till de .. men de ju de ja tycker är kul 🤗.
Lite matlagning har de ju klart blivit med .
Och altanbygget går framåt de med , behöver en elektriker just nu som måste fixa lite belysning bara , sen är det lite blommor och sånt tjafs 😝… men det tror jag att frun får rodda me 😜..

Lite från fredagens grill …

Lite bilder från 90″ partyt 😘

Grillad kyckling är ju bara för gott🙏… här med en grekisk sallad och hemma gjord tzatziki ❤️

Grillad talipia med en salsa!

Världens bästa sax från satake 👊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *