Polarmusslan ..

Har ju lite förkärlek till grill och allt som har med grill å göra, doften och smaken från grill är ju bara för trevligt🙏 . Det är kanske så att till och med att Grillmästarna skulle vara ett tv-program jag skulle söka till 😜.. eller va tror ni?
Ne de blir inget grillmästarna för mig men en kille som har varit med där är Jimmy stening han kom 5 i 2016 program och har synts både här och där i lite olika grillevent . Av nån anledning så trodde jag att han var från Stockholm , men så var inte fallet han bor i Strängnäs på nån stor gård . Jag hade ju hoppats på att kunna följa med på nåt event för att se hur det går till när man bara jobbar med grill, hade varit lite lättare om vi bott i samma kommun 😜 . Får ett medd på messsenger att han har musslor till mig som jag kommer att gilla!
Vad är det här tänker jag! Hur vet han att jag gillar musslor? Ringer upp och han förklara historien om kammusslorna från polarfisk .. jag blir helt såld , verkar som han kommit över havets guld! Och han vill höra vad jag tycker om musslorna. Han har en dotter som bor i Stockholm å frågar om det går bra att han svänger förbi mig med lite musslor då han ändå ska skjutsa upp dottern igen ?
Sagt och gjort det knackar på dörren in kommer Stenig med en stor låda musslor som är färska 🙏
Vi håller på en bra stund i köket och snackar samtidigt som vi provlagar musslor på lite olika sätt!
Jag och Jimmy har aldrig träffats men ändå känns det som vi verkligen känner varann.. sjukt de kan vara 😀👊
Tror att vi tillsammans med polarfisk får en trevlig sommar ihop🤞🏻..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *