Sorg fredag, trevlig lördag, lat söndag..

 I fredags så var nog det en av Stockholms värsta dagar, ja en av Sveriges värsta dag på väldigt länge! Att dessa fega kräk ger sig på helt oskyldiga människor gör mig spyfärdig. Att man kan sätta sig i en lastbil och köra in på Stockholms största gågata för att med flit försöka meja ner folk för för sin tro!! Helt sjukt! Allt det kommer föra med sig är mer hat, och jag tycker det räcker nu med allt hat som redan finns överallt.

Brunch på Resturang kapris i Jönköping. På lördagsmorgon satte jag mig i bilen kl 07:00 för att bege mig ner till Hassan på Resturang kapris för att gästspela på hans brunch. Det var en brunch med Italiensk influenser bla pasta, lasagne ,pesto mm . Den vart väldigt lyckat med mycket folk som kom för att äta men också träffa mig =). Alla i Jönköping är bara så trevliga och snälla med massa kärlek. Jag älskar staden och dom som bor här, inte omöjligt att flyttlasset går hit om jag nån gång lämnar Stockholm.

På eftermiddagen så skulle det komma 17 personer som skulle vara och laga mat med Hassan på resturangen, en så kallad cookalong . Jag tyckte det lät kul och frågade Hassan om jag kunde vara med, vilket han tyckte bara skulle va kul. Meny här var även den italiensk med en ravioli till förrät och piccata milanese till huvudrätt, och sist men inte minst en tiramisu som etterätt . Jag fick ta hand om stationen med raviolin vilket var riktigt roligt. Matlagarna som deltog var grymt duktiga och löste uppgiften galant med både att göra, forma samt fixa en trevlig fyllning.  Vi hade en riktigt rolig stund tillsammans i köket med många skratt.

Söndag kommer jag tillbringa framför tv och spis, mina laster som sagt. Zlatan och Utd spelar och direkt efter så spelar Everton mot Leicester. Sen kommer det bli en riktig fin köttbit på grillen med några av mina favorittillbehör som är sprängfyllda med smak men samtidigt otroligt lätta att göra, glöm inte kika in här imorgon för trevliga bilder både på kött och tillbehör….PUSS PUSS

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *