Tiden……..

Ja tiden går så fort att man knappt hinner me😜..
Länge sen jag gjorde ett inlägg men det är lite för mycket nu 😝! Bygger ut altan , fixar kring allt med mina såser, roddar med youtube kanal + det har dykt upp ett tillfälle att på riktigt kunna syssla med mat på heltid ! Känner mig stressad över att jag behöver ta ett beslut väldigt snart i vilken riktning jag vill gå. Hur som helst så säger ja till när jag vet vad ja vill göra 😘. Jag har varit på lite äventyr den senaste tiden . Blev uppbjuden till Luleå på en invigning av en Electrolux home butik , jag skulle vara lite av en VIP gäst men samtidigt fixa lite käk !
Skitkul tyckte jag tills dom sa att det var ca 70 pers som skulle serveras😳! Hur skulle jag fixa de som max lagat till typ 10st samtidigt , och nu skulle detta ske i Luleå av alla ställen ! Blev kallsvettig bara på att tänka på det😦.. tills dom ringde från butiken och sa det skulle vara en riktig kock också , vi skulle köra det tillsammans …🤗🤗. Han skicka över förslag på vad vi kunde göra. Menyn enligt mig var jävligt avancerad för 70 pers!!.. men ville ju inte verka korkad så ja höll med om att de här blir inga problem 😆… med alla förberedelser så trot eller så gick de som en dans och det var verkligen grymt kul att Jobba med ett riktigt proffs 💪.
Butiken som var helt ny var riktigt trevlig, personalen var sjukt trevliga och man kände sig välkommen direkt ❤️, så är ni i Luleå och behöver vitvaror så är det Electrolux home som gäller😎👊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *