Topp 3 Sveriges Mästerkock 2017!!!!!

Laddad till tänderna när man kommer in till Mästerkocks Köket efter ännu en vecka. Har en bra känsla efter 2 raka vinster! Champagne och Torteliini ,lite känsla av vind i seglet liksom! Ser att det står nåt stort tältliknande bredvid juryn och undrar vad som kan dölja sig där bakom? När Markus säger att det är nåt vi saknat så kan jag inte komma på nåt som det här köket saknar, här finns ju allt man kan behöva! Döm om min förvåning när min fru kommer fram som gubben i lådan… jag blir väldigt överraskad men samtidigt väldigt glad, Markus hade rätt! Jag har verkligen saknat min fru, det var så skönt att få krama henne igen. Men överraskningarna var inte slut där! Vi ska laga mat ihop!! Alltså som ett lag.. Men det här var första gången i en lag tävling som jag verkligen känner mig säker på min lagkamrat till 100%, Hon är nämligen grym min fru! Och mycket riktigt så leverera hon så pass att våran rätt blir bäst!!  Vi vinner utmaningen…YEEEEEES! Min tredje raka vinst! TREDJE!! =)

Men inget gott som inte har nåt ont med sig.. visst säger man så? ..det blir mer och mer ensamt på toppen=(, Mina nära vänner lämnar mig en efter en. Det var tungt när Othilia fick lämna och ännu tyngre när min broder Emil lämna, och nu blev det så att min sista vän i tävlingen drog det kortaste strået och lämnade mig helt ensam …Nu är det jag mot team Klara/lotta !!

Ödmjuk bild efter 3 raka vinster!…=)

Men inget hade varit möjligt utan denna underbara fantastiska fru.. älskar dig!

Se va roligt det är när Markus kommer förbi…….

Dom här två asså….här har dom snott min kamera =)

Älskar min logga=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *