Underbar fru och en liten tårta

När jag gjorde min ansökan till Sveriges mästerkock så var det utan tvekan äran och statyetten som jag ville ha allra mest. Tänk att få kalla sig för Sveriges mästerkock !! När det börja närma sig mot final så självklart började jag drömma om att det faktiskt kunde bli jag som vann! Och jag hade det bästa stället där jag skulle ställa den där mästerkock statyetten , mitt i köket så alla som kom in skulle se den det första dom gjorde. Nu så blev det ingen vinst, ingen statyett ..

I helgen när vi hade lite släkt över så innan middagen så samlade min fru ihop släkten och hällde upp ett glad bubbel till alla. Jag trodde naturligtvis att vi bara skulle fira in påsken lite extra. Men hon ställer sig upp och säger att den här skålen är för mig och för resan i mästerkocks köket, dessvärre så höll det inte hela vägen men att för familjen så är ja ändå vinnaren , hon ger mig en present som är tung och min första känsla säger att jag ska få en flaska whiskey , Den ligger i en fin förpackning som jag öppnar. Där ligger ingen flaska men ändå nåt i glas, det är en helt otroligt fin statyett där det står 2a plats Sveriges mästerkock 2017!  Den var enligt mig mycket snyggare än originalet ,… så de så!!

Bakning har aldrig varit min starka sida men känner man Daniel Lakatosz så måste man ändå ge det ett försök. Den här är från tidningen HemBakat där han gör en massa goda saker och bland annat den här fantastiska cheesecake…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *